Firestone RubberGard™ EPDM in Home Sweet Home

Firestone RubberGard™ EPDM in Home Sweet Home

Renovatie en nieuwbouw laten samensmelten tot één geheel. Dat was de opzet van architectenbureau Max8 uit Tessenderlo. Het architectenkoppel creëerde zo voor zichzelf een ‘nieuw’ modernistisch gebouw waar het leuk wonen én werken is.

Het dak werd verdicht in Firestone RubberGard™ EPDM, bij uitstek beschouwd als meest duurzame verdichting voor licht hellende en platte daken.

Koen De Landsheere, Sales Rep Benelux voor Firestone Building Products Europe:
“Waarom architecten voor ons kiezen? Dat is een goede vraag. Er is alleszins de kwaliteit van het materiaal. Het eenlaagse dakrubber (EPDM) is vandaag het meest duurzame materiaal om daken te verdichten, met een bewezen levensduur van meer dan vijftig jaar. Firestone Building Products (FBP) is  absolute voortrekker in het garanderen van de kwaliteit van de materialen en installatie. Daarnaast werkt FBP, in samenspraak met erkend distributeur CPE, enkel met een netwerk van erkende dakwerkers: geschoolde arbeiders die volgens de richtlijnen van FBP en met kennis van de Belgische wettelijke normen worden opgeleid. Bovendien krijgen onze klanten rechtstreeks een garantiedocument van ons. Zo zijn ze zeker van zowel de kwaliteit van het product als van de plaatsing ervan. En laten we de kostprijs niet vergeten, want die speelt natuurlijk ook altijd een rol. Gezien de levensduur en de kwaliteit van ons product, is RubberGard™ EPDM op langere termijn altijd de beste keuze.” “Firestone heeft al een eeuw ervaring in rubbertechnologie”, vervolgt Koen De Landsheere.

“RubberGard™ EPDM garandeert een perfecte afdichting van elk plat dak. Ze is bovendien compatibel met extensieve groendaken en de installatie van zonnepanelen. Daarnaast zijn er nog andere voordelen. Zo gebeurt de recuperatie van het regenwater zonder verkleuring, wat bij andere materialen wel vaak het geval is. RubberGard™ EPDM is dermate inert dat hij geen stoffen afgeeft. Je kan het helder regenwater dus rechtstreeks voor 100% hergebruiken. Ook qua onderhoud kan je niet beter wensen.”

Klik hier voor het volledige artikel.