Building & Roof Management

Lokaal aanspreekpunt van wereldwijde fabrikant van dakafdichtingssystemen

Advies, ondersteuning én begeleiding

Building Roof & Management (BRM) is sinds vele jaren het lokaal aanspreekpunt van Firestone Building Products in België, Nederland en Luxemburg. We geven architecten, dakdekkers en bouwpromotoren deskundig advies bij de keuze van de juiste dakbedekking. Naast de RubberGard EPDM dakfolie en het UltraPly TPO membraan van Firestone (in diverse afmetingen en diktes), biedt Firestone ook een compleet gamma accessoires aan voor de afdichting van naden en details op het dak zoals doorvoeren, hoeken, afvoeren, dakranden en wandaansluitingen.

Bovenop uitgebreide informatie over de beschikbare dakafdichtingssystemen en dakbedekkingsmaterialen, begeleiden we de aannemer en dakdekker bij de bestelling, organiseren we theoretische en praktische opleidingen, bieden we technische assistentie op het dak en voeren we tussentijdse controles en finale inspecties uit op de werf.

BRM is gevestigd in Herzele en wordt gerund door Koen De Landsheere en zijn echtgenote Sigrid De Cooman. Samen met hun team zijn ze een professioneel aanspreekpunt voor architecten, aannemers, bouwheren, huisvestingsmaatschappijen, de overheid, … in België, Nederland en Luxemburg. Ze adviseren en ondersteunen deze partijen bij de selectie en de plaatsing van alle dakafdichtingssystemen van Firestone Building Products. Dit gaat van EPDM en TPO dakmembranen en accessoires over isolatieplaten en scheidingsplaten tot PU lijmen. Voor commerciële, industriële en residentiële toepassingen. Bij nieuwbouwprojecten en renovaties van daken.

BRM werd in 2008 opgericht door Koen De Landsheere. Ook al is deze onderneming nog relatief jong, toch kan ze terugvallen op een jarenlange ervaring in de daksector. Zaakvoerder Koen begon zijn carrière immers in 1996 als technisch-commercieel verantwoordelijke bij CPE, een erkend distributeur van de dakafdichtingsproducten van Firestone Building Products in België.

Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten.

Nieuw: het EPDM Dakboek!

Kent u het EPDM Dakboek al? Ook voor u interessant! Lees hier meer..

Nieuw: Firestone RESISTA AK

Firestone Building Products lanceert Firestone RESISTA AK isolatieplaten. Lees meer...